Известие

Collapse
No announcement yet.

Бутон " LOCK"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Бутон " LOCK"

Здравейте, някой знае ли дали за този бутон, намиращ се на шофьорската врата, дали има отделен бушон и от какво се прецаква, щото при мен определено е мъртвец....?

Не знам за какво си мислиш че е, ама е за задните стъкла. Да не могат да се отварят от заднитее копчета
    '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
    Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
    Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Аз така и не го пробвах много този бутон, защото алармата ми го е елиминирала, но доколкото разбрах май не е за стъклата, а точно за вратите - заключване от вътре. Не съм сигурен, но май е така...

Поздрави!
      Alfa 156 1.9 JTD' 2000

Comment

за задните прозорци е !!!
        http://luchi.bg/ Парапети

Comment

да за задните е поне при мен!
          156 2.0 TS '99 (бивша) 147 1.6 (НАСТОЯЩА)

Comment

Първоначално публикувано от Bobby1177
            Аз така и не го пробвах много този бутон, защото алармата ми го е елиминирала, но доколкото разбрах май не е за стъклата, а точно за вратите - заключване от вътре. Не съм сигурен, но май е така...

Поздрави!
            Бутона е единствено и само за заключване на задните прозорци! Ако искаш да заключиш вратите заключи си шофьорската и ще видиш, че отзад няма да могат да си отворят, докато не им отвориш ти!
            ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
            ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
            ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
            ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от bager
              Първоначално публикувано от Bobby1177

Поздрави!
              Бутона е единствено и само за заключване на задните прозорци! Ако искаш да заключиш вратите заключи си шофьорската и ще видиш, че отзад няма да могат да си отворят, докато не им отвориш ти!
              Това дето го говориш важи само, ако задните врати са нагласени да може да се отварят само от вън. Има едно такова дет може да се мести наляво на дясно отстрани на врата от там се нагляся дали може да се отваря от само от вън или от 2-те страни.
              Alfa Romeo Stelvio 2.0T
              Toyota RAV4.4 2.2 D-CAT

Comment

Първоначално публикувано от DeX Покажи съобщение
                Това дето го говориш важи само, ако задните врати са нагласени да може да се отварят само от вън. Има едно такова дет може да се мести наляво на дясно отстрани на врата от там се нагляся дали може да се отваря от само от вън или от 2-те страни.
                Здравейте! Виждам, че темата е доста старичка, но ме интересува това заключване на задните врати и ще използвам темата на колегата. Как мога да ги заключа в смисъл да не се отварят от-вътре понеже малката все посяга като пътуваме на някъде и иска да дърпа дръжката и да отваря. Явно лъскавата дръжка я привлича

ПП. Става въпрос за 156-ца нали ?
                Alfa 156, 2.0 TS
                VW Vento 1.8- Бившата
                Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

Като отвориш задната врата, трябва да имаш едно лостче до бравата. То за да блокираш отварянето от вътре.
                  Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

Първоначално публикувано от nicks1 Покажи съобщение
                    Като отвориш задната врата, трябва да имаш едно лостче до бравата. То за да блокираш отварянето от вътре.
                    Благодаря много колега. Стана номера.
                    Alfa 156, 2.0 TS
                    VW Vento 1.8- Бившата

Comment

не случайно му викат "детско" на това лостче....
                      156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Изобщо не бях обръщал внимание за него, даже не-знаех че го има. Жалкото е , че не-може от-вътре да се заключва, както задните стъкла.
                        Alfa 156, 2.0 TS
                        VW Vento 1.8- Бившата

Comment

Working...
                        X