Здравейте, някой знае ли дали за този бутон, намиращ се на шофьорската врата, дали има отделен бушон и от какво се прецаква, щото при мен определено е мъртвец....?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Бутон " LOCK"
Collapse
X
-
Не знам за какво си мислиш че е, ама е за задните стъкла. Да не могат да се отварят от заднитее копчета'08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E
-
Аз така и не го пробвах много този бутон, защото алармата ми го е елиминирала, но доколкото разбрах май не е за стъклата, а точно за вратите - заключване от вътре. Не съм сигурен, но май е така...
Поздрави!Alfa 156 1.9 JTD' 2000
Comment
-
-
Първоначално публикувано от Bobby1177Аз така и не го пробвах много този бутон, защото алармата ми го е елиминирала, но доколкото разбрах май не е за стъклата, а точно за вратите - заключване от вътре. Не съм сигурен, но май е така...
Поздрави!ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
-
Първоначално публикувано от bagerПървоначално публикувано от Bobby1177Аз така и не го пробвах много този бутон, защото алармата ми го е елиминирала, но доколкото разбрах май не е за стъклата, а точно за вратите - заключване от вътре. Не съм сигурен, но май е така...
Поздрави!Alfa Romeo Stelvio 2.0T
Toyota RAV4.4 2.2 D-CAT
Comment
-
Първоначално публикувано от DeX Покажи съобщениеТова дето го говориш важи само, ако задните врати са нагласени да може да се отварят само от вън. Има едно такова дет може да се мести наляво на дясно отстрани на врата от там се нагляся дали може да се отваря от само от вън или от 2-те страни.
ПП. Става въпрос за 156-ца нали ?
Comment
-
Първоначално публикувано от nicks1 Покажи съобщениеКато отвориш задната врата, трябва да имаш едно лостче до бравата. То за да блокираш отварянето от вътре.
Comment
-
не случайно му викат "детско" на това лостче....156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Изобщо не бях обръщал внимание за него, даже не-знаех че го има. Жалкото е , че не-може от-вътре да се заключва, както задните стъкла.
Comment
Comment